Thursday, March 7, 2013

Bubble tea!

6.3.2013

We had bubble tea yesterday!!! If you don't know what it is shame one you.



Ensin kauheen kiva kuva ittestäni menossa keskustaan!

First only a pic of the pretty me on my way to Hauptbahnhof.

Minä ja muutama vaihtari päätettiin mennä ettimään keskustassa oleva bubble tea kauppa. Kauheen vaikee löytää ku se oli sellasessa ihme syvennyksessä ilman kylttei... mutta lopuks onnistuttiin!

So me and few of other exchange students decided to go and find bubble tea near the Hauptbahnhof. It wasn't all that easy since it was kinda hidden.... But we did it!











Sitten mentiin keilaamaan yhessä kaikkien vaihtareiden kaa ja uskokaa tai älkää mutta tokalla kierroksella tulin toiseks. Melkein ku oisin voittanu!

Then we went bowling together all the exchange students and believe it or not I came second in the second round! I almost won!


Keilauksen jälkeen suunnattiin tietty Reeperbahnille! Ja mitäs sieltä löytykään~ joudutte käymään postauksen loppuun asti, mutta vinkki, sieltä voi ostaa Finn burgerin hintaan 3,5€.
After bowling of course: Reeperbahn! And look what we found there~ They also have a Finn burger (3,50€).






Really..... Hesburger?

Hugs and kisses!

4 comments:

  1. Moikka. Kivoja kuvia ja tarinaa :) ihana lukea sun kuulumisia. Tä viimeinen kuva ihmetyttää, siis mitä??? Hesburger Saksassa...toisaalta on Tallinnassakin :)tuttua ja turvallista ruokaa.

    ReplyDelete
  2. Kiitos kiitos! Kiva kuulla et mun blogista tykätään! No mieti ku sain tietää et siel on hese! Pakko siel on viel käydä vaihdon aikana ja ottaa kuvia tietty et tänne saa laittaa! En ois ikinä uskonu. Kuulin et se on aika suosittu sieltä baarista ku kotiin raahaudutaan! :)

    ReplyDelete
  3. Really Hesburger?? It is sooo not german i think but really cool! Have fun xx

    ReplyDelete
  4. Yeah Sharon! I was so weirded out when I saw it there! Like the last thing I thought I would ran into!

    ReplyDelete